Deze zondag 24 september renovatiezondag van 10u tot 17u.Bij aankoop van een sectionale poort gratis codeklavier.€85 korting per gemotoriseerd screen en per gemotoriseerd voorzetrolluik.Speciale voorwaarden op ramen en deuren.

Buitenleven


Wij leveren Harol buitenstructuren die het zomerseizoen verlengen en de lente vervroegen. Pergola’s, vouwdaken, lamellendaken... het zijn allemaal oplossingen die je langer van je tuin of terras laten genieten.

Bekijk onze realisaties van aluminium Buitenleven
image
image
solution

Lamellendaken


Wil je langer genieten van je tuin en terras? Dan zijn lamellendaken een oplossing. Zowel het basismodel Vision als de uitgewerkte Opera regelen zonlicht en wind, zoals jij wil. En zo kan jij meer van de buitenlucht genieten. In zon of schaduw.

solution

Vouwdaken


Verleng je huis zonder aan licht in te boeten. Met een vouwdak of Patio creëer je een buitenruimte waarvan je het dak volledig kan openen of sluiten. Noem onze Patio’s dus gerust cabrio’s. Het doek is regen- en windbestendig, tot wel 100 km/uur. Ook verwarming, verlichting en zijdelingse screens zijn mogelijk. Zo heb je een buitengevoel van de eerste lentezon tot de laatste winterbui.

solution

Pergola's


Wil je een knus zitplekje in je tuin, of ben je uitbater van een horecazaak met terras? De pergola’s met zonwerend doek bieden op beide situaties een antwoord. Zowel de Duostore als de Terrasoverkapping bieden beschutting tegen zon en regen. Je kan het geheel nog aangenamer maken met extra verwarming en verlichting. Noem ons gerust de sfeermakers van het terras.

solution

Glazen schuifwand


Onze glazen schuifwand SF20 beschermt je tegen weer en wind. Het kan ook een binnenhuisoplossing zijn voor je dressing, bureau,...

Graag meer info over buitenleven of een offerte op maat?


Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bel ons of kom langs
015/30.61.90Hermansstraat 19 | 2570 DuffelLiersesteenweg 71 | 2570 Duffel

© Copyrights 2023 | Boeynaems